Dagtocht Estancia El Ombu

Onderneem een dagtocht naar de mooie niet toeristische estancia El Ombu buiten Buenos Aires!

Geniet van het plattelandsleven buiten Buenos Aires. We nemen je mee naar de authentieke estancia El Umba de Areco en het rustieke dorpje San Antonio de Areco waar de tijd stil heeft gestaan.

San Antonio de Areco is een typisch plattelandsdorpje die bekend staat om de vele wat chaotisch lijkende parrilla’s langs de rivier en een gezellig plein in het hart van het dorp. Vanuit het dorpje reis je verder naar de El Umba Areco estancia waar je verwelkomt wordt met koude dranken en eigengemaakte empanadas. Het is een van de oudste e

stancias in de Buenos Aires provincie, gebouwd in 1880. Op de veranda van dit mooie pand geniet je van de versnaperingen en je eerste indrukken van ‘el campo’ oftewel het platteland.

Je kunt meerdere keren paardrijden samen met de gaucho’s. Het is de estancia die het minst toeristisch is en waar je het meest en het best kunt rijden. Je krijgt goed afgerichte paarden die nauw luisteren naar je commando’s dus naast stappen kan je er ook een rengalop mee wagen!

Met de lunch geniet je van een uitgebreide parrilla , de Argentijnse barbeque, met goed eigen vlees, Argentijnse wijn en verse groenten uit de moestuin. De estancia houdt runderen en is gespecialliseerd in de Hereford en Aberdeen Angus koeien die rondom de estancia over 300 hectaren land lopen.

In de middag geven de gaucho’s een demonstratie wat voor ongelooflijke dingen ze allemaal met hun paard kunnen doen. Daarna kan je nog keer paardrijden over de landerijen van de estancia, als je liever een lange wandeling maakt of met paard en wagen de omgeving wilt verkennen, dan kan dat ook. Vervolgens kun je afkoelen in het zwembad onder het genot van een koude glas drinken alvorens terug te keren naar Buenos Aires.

Heb je interesse stuur ons een email of kijk op onze website http://www.vamosargentinie.nl Lees ook de referenties van reizigers die met ons de pampa’s zijn opgegaan!

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s