Spaanse cursus in Buenos Aires

Leer Spaans in de bruisende stad Buenos Aires en voel je thuis op onze gezellige talenschool!

Spaans leren is ontzettend nuttig. Spaans is een wereldtaal die door 350 miljoen mensen in maar liefst twintig landen gesproken wordt. Daarnaast hebben nog vele miljoenen mensen Spaans als hun tweede taal. Als je Spaans leert spreken kun je in veel landen je zelf verstaanbaar maken en leuke gesprekken met de locals voeren. Dat wordt ook zeer gewaardeerd omdat veel mensen in Zuid Amerika nieuwsgierig zijn naar waar jij vandaan komt, maar weinig Engels spreken.

Een taal leren is durven spreken. De Spaanse lessen zijn zo samengesteld dat je naast een goede grammaticale basis ook meteen leert spreken. Communicatie is heel belangrijk en de leraren zullen op creatieve manieren jou zo veel mogelijk Spaans laten praten. Zo worden er bijvoorbeeld leuke toneelstukjes opgevoerd, spellen gespeeld of je gaat met je groepje naar de groente boer om zelf in het Spaans een kilo fruit te kopen.

Als je Spaans op onze talenschool leert, leer je ook veel over de Argentijnse cultuur. Zo zijn er lessen waarin je het gebruik van de handgebaren leert die je iedere Argentijn ziet maken tijdens het praten. Je drinkt Mate thee in de pauzes, leert het Argentijnse kaartenspel Truco en luistert naar muziek die heel Argentinië ontroert. In de lessen kom  je ook slang tegen, de straattaal van Buenos Aires en door de leuke gespreksonderwerpen van de leraren zelf, leer je ook wat er leeft bij de Argentijnen.

De talenschool is gevestigd in een sjiek oud pand in de mooie wijk Belgrano. Je zult je er snel thuisvoelen omdat het een kleine school is waar we in kleine groepen werken. Daarnaast worden er leuke gratis activiteiten georganiseerd zoals tango dansen of een stadswandeling zodat je je medestudenten beter kunt leren kennen.

We bieden ook de mogelijkheid om bij een Argentijns gastgezin in te wonen. Je kunt dan je ook Spaans spreken als je thuiskomt en meer leren over het leven in Buenos Aires. Als je liever een eigen appartement huurt of in een studentenhuis verblijft, dan kan dat ook!

Leer Spaans in Buenos Aires, geniet van uitdagende en leuke lessen en ga op in het leven van deze wereldstad!

Check onze website voor verschillende programma’s: http://www.vamosargentinie.nl en kijk ook bij referenties van mensen die je voor zijn gegaan! De referenties staan op dit blog!

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s