Voetbalwedstrijd in Buenos Aires

Voetbal wedstrijd Buenos Aires River Plate

Ga naar een Argentijnse voetbal wedstrijd als je in Buenos Aires bent! Check onze website http://www.vamosargentinie.nl voor de wedstrijd data!

De Argentijnse voetbal staat bekend om het aanvallende spel van de spelers en de compleet uitbundige sfeer in het voetbal stadion!

De tienduizenden Argentijnen in het stadion maken bij iedere wedstrijd hun eigen feest. Zo nemen fans hun eigen spandoeken mee, worden er tientallen clubliederen luidkeels gezongen en gaat het dak eraf als hun team het voetbalveld opkomt. Je hoort de trommels van de hooligans die altijd als laatsten het staan-vak binnen marcheren, er vliegen miljoenen papiersnippers door de lucht en het stadion kleurt op van vuurwerk of gekleurde ballonnen. Een ervaring om niet te vergeten!

Wij bieden alle wedstrijden aan in Buenos Aires dus grote kans dat als jij in de stad bent, je naar een wedstrijd kunt gaan. We organiseren het vervoer van het hotel waarin je verblijft naar het stadion en terug. Daarnaast gaat er een gids mee die zorgt dat alles goed verloopt. De voetbal tickets zijn voor zitplaatsen in verschillende vakken, je hebt goed zicht en zit op veilige afstand van de hooligans. Dit is belangrijk met alle wedstrijden maar zeker als aartsrivalen zoals Boca Juniors en River Plate tegen elkaar spelen.

Dit zijn de data van voetbalwedstrijden voor het komende seizoen. De wedstrijden kunnen van datum veranderen, vaak hoor je dat een week van te voren. Als na verandering van een datum, je niet meer naar die wedstrijd zou kunnen dan storten we het bedrag naar je terug.

Kijk op onze website http://www.vamosargentinie.nl of er een voetbalwedstrijd is als jij in Buenos Aires bent en maak het mee! Wij regelen voor lokale prijzen de kaarten,  een gids die de groep begeleid, en het vervoer van je hotel naar het stadion en terug naar je hotel.

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s