Tango show: Tango Porteño

vamos argentinie

Tango show: Tango Porteno

Op de grote avenue 9 de Julio vlakbij de Obelisk ligt het stijlvolle Tango Porteño. Dit is een tangoshow die gegeven wordt op een locatie gemaakt voor grote voorstellingen. Het Jugendstil gebouw heeft jarenlang als een sjieke bioscoop gediend en is sinds enkele jaren omgetoverd tot een indrukwekkend theater voor de tango. Je waant je in de jaren dertig door de elegante dames die je welkom heten en je door een mooie zaal naar je tafel leiden.

De show is fenominaal. De dansers zijn van topniveau, de choreografie van de verschillende dansstukken is indrukwekkend en er wordt gewerkt met verschillende decors en het grote witte doek, die de het geheel tot een Wauw-ervaring maken. Er is een tango zangeres en een tango zanger en een groot orkest die de hele lengte van het podium omvat! Het is een live concert die je ontroert, het is een dans performance die tot de top van de wereld behoort, en het heeft de allure van de jaren dertig door de Jugendstil architectuur. Een show om niet te missen.

Vooraf aan de show kan je een tango les volgen om zelf al de smaak te pakken te krijgen, je krijgt de kans om Argentijnse dansers gefotografeerd te worden in een mooie tango pose en je kunt genieten van een heerlijk drie gangen diner met natuurlijk Argentijnse wijn. Eén van de menu opties is grote steak dus wees voorbereid op een avond lang dansen, dineren en genieten van een uitstekende tango show op zijn Argentijns.

Wil jij naar een  tango show in Buenos Aires? Stuur ons een email op info@vamosargentinie.nl!

Lees bij referenties wat andere reizigers van deze tango show vinden! En bekijk onze website voor andere tango shows in Buenos Aires http://www.vamosargentinie.nl

 

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s