Oud en Nieuw vieren in Buenos Aires!

Oud en Nieuw in Buenos Aires!

Ben je met Oud en Nieuw in Buenos Aires? Ga dan naar een tango spektakel!

De Argentijnen vieren Oud&Nieuw in familiesfeer en rond een uur of 2 gaan ze de stad in om het feest voort te zetten in een club of bar. Argentinie heeft dus geen groot openbaar feest zoals je bijvoorbeeld in Sydney, Australie hebt waar massaal vuurwerk van de Harbour bridge wordt afgestoken. Dus als je in Buenos Aires bent, moet je je eigen feest maken!

Een geweldige optie is om naar een tangoshow op Oudjaarsavond te gaan. Deze avond begint rond half negen en duurt minimaal tot half 2 snachts door en als je wilt blijven voor nog meer feest-uurtjes dan kan dat natuurlijk prima! Wat houd een tangoshow op oudjaarsavond in?

De meeste tangoshows hebben een sjieke welkomst receptie met lekkere drankjes om je al in een goede feeststemming te brengen. Andere tangoshow organiseren een tangoles zodat je zelf ook een paar leuke tangopassen kunt leren. Vervolgens wordt er een driegangen menu geserveerd met Argentijnse wijn zoveel je wilt en daarna begint een geweldige tango show! Na het spektakel heb je om 12 uur ’s nachts een Champagne Brindis waarbij de champagne rijkelijk vloeit en je gezamelijk het nieuwe jaar ingaat! Sommige tangoshows hebben nog een typisch zoet Nieuwjaars banket en iedere avond heeft speciale verrassingen! Daarna start het feest!

De tango show op Oudjaarsavond zijn niet goedkoop maar alles is ingebegrepen inclusief ongelimiteerd drinken, veel eten en veeel spektakel en show! De goedkoopste kaarten kosten 230 USD per persoon en wil je naar een sjiekere venue dan liggen de prijzen rond de 280-300 USD per persoon. Dit is een avond waar je op en top van zult genieten en een hele bijzondere manier om Oud&Nieuw te vieren!

Stuur ons een email als jij Oud & Nieuw op deze manier in Buenos Aires wilt vieren! info@vamosargentinie.nl

 

 

 

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s