Dagtocht Estancia Don Silvano

Estancia Don Silvano

Dit is een leuke maar wel toeristische dag naar een estancia buiten Buenos Aires. Een estancia is een grote werkboerderij waar gaucho’s taken verrichten zoals het hekwerk van het landgoed onderhouden en het vee (vaak runderen) bijeen drijven en naar verschillende delen van het land brengen.

 ’s Ochtends vertrek je vanuit Buenos Aires naar de estancia en word je ontvangen met heerlijke empanadas (Argentijnse snack)  en een glas wijn of fris. Hier begint een dag met lekker eten en goed vermaak!

Op de estancia krijg je een folkore show  te zien, die je een overzicht geeft van de bekendste Argentijnse dansen en ritmes. Naast folklore krijg je ook de tango te zien. Daarnaast wordt er een gaucho demonstratie gegeven waar de gauchos het bekende spel ‘ringsteken te paard’ spelen en een aantal trucs met een paarden laten zien. Zelf kan je ook paardrijden of als je liever met paard en wagen de omgeving ziet, is dat ook mogelijk.

Natuurlijk geniet je de Argentijnse keuken met een heerlijk parrilla als lunch. Een parrilla is de Argentijnse versie van een uitgebreide vleesbarbeque, geserveerd met Argentijnse wijn of fris. In de namiddag drink je de typische Mate thee met een zoet banket. Je geniet dus van het begin tot het eind van een Argentijns spektakel met typisch Argentijns eten!

De dagtochten naar de Don Silvano estancia zijn alleen op maandag, donderdag en zaterdag. Als je op woensdag, vrijdag of zondag naar een estancia wilt gaan, kan je de Estancia Santa Susana bezoeken. Een authentieke, niet toeristische Estancia, alleen open op een zaterdag, is de Estancia el Ombu.

Stuur ons een email op info@vamosargentinie.nl of bekijk onze website voor leuke reisactiviteiten in Buenos Aires www.vamosargentinie.nl!

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s