Dagtocht Estancia Santa Susana

Estancia Santa Susana

Dit een leuke maar wel toeristische dagtocht naar een estancia buiten Buenos Aires. Het zijn populaire dagtochten omdat ze je een leuk beeld geven van de Argentijnse cultuur en je een stukje leven ziet van een estancia, een grote werkboerderij waar gaucho’s taken verrichten zoals het hekwerk van het landgoed onderhouden en het vee (vaak runderen) bijeen drijven en naar verschillende delen van het land brengen.

’s Ochtends vertrek je vanuit Buenos Aires naar de estancia Santa Susana en word je ontvangen met empanadas (Argentijnse snack) en wijn. Een goed begin van een dag vol met Argentijnse activiteiten en eten!

Op de estancia krijg je een folkore show  te zien, die je een overzicht geeft van de bekendste Argentijnse dansen en ritmes. Naast folklore krijg je ook de tango te zien. Daarnaast wordt er een gaucho demonstratie gegeven waar de gauchos het bekende spel ‘ringsteken te paard’ spelen en een aantal trucs met hun paarden laten zien. Zelf kan je ook paardrijden of als je liever met paard en wagen de omgeving ziet, is dat ook mogelijk.

Bij de Santa Susana estancia krijg je natuurlijk ook een heerlijke parrilla als lunch. Een parrilla is de Argentijnse versie van een uitgebreide vleesbarbeque, geserveerd met Argentijnse wijn of fris. In de namiddag drink je de typische Mate thee met een zoet banket. Je geniet dus van het begin tot het eind van een Argentijns spektakel met typisch Argentijns eten!

De dagtochten naar de Santa Susana estancia zijn alleen op woensdag, vrijdag of zondag. Wil je op een maandag, donderdag of zaterdag naar een estancia, bezoek dan de leuke estancia Don Silvano. Wil je liever naar een authentieke, niet toeristische estancia, ga dan naar de estancia el Ombu, alleen geopend op zaterdagen.

Kijk op onze website www.vamosargentinie.nl voor leuke dagtochten, op het blog voor referenties en stuur ons een email info@vamosargentinie.nl als je meer info wilt!

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s