Referentie city tours: Sipke Overdijk uit Barendrecht

Geschreven door SIPKE OVERDIJK uit  Barendrecht. City tour door buenos aires, begeleide milonga, tangoshow, tigre delta dagtocht en estancia-dag.

“Begin van het jaar kreeg ik de gelegenheid om met mijn twee zonen naar Buenos Aires te gaan waar ik in 57 jaar niet meer was geweest. De trip werd op korte termijn  geplanned ( eind februari )en we hadden dus snel een goed programma nodig om in 8 dagen essentiele punten te zien en te bezoeken. ( De oude stad, de sfeer en niet te vergeten tango muziek en dans waren van belang.)

Op internet “Vamos Argentinie “  gevonden met als contact persoon Esmeralda. Daar hadden we geen spijt van want op snelle efficiënte wijze en door E-mail overleg kregen we goed inzicht in wat te gaan doen en zijn er trips georganiseerd die de moeite waard waren.

De tour naar de Estancia El Ombu – San Antonion en het oude nabijgelegen  gaucho dorp was heel plezierig en informatief,  een goede gids, niet zo toeristisch en op de ranch,  rust, heerlijk eten, muziek, paard rijden, geweldig .

De city tour in de stad was goed verzorgd en gaf een goed beeld van de stad, een kleine groep en daardoor overzichtelijk.

Een reis met de trein en terug met de boot door de delta onder begeleiding van een gids met weinig mensen maakte het bijna een prive gids en gaf een beeld van rondom de stad, heel interessant.

The Tango show in La Equina Carlos Gardel was voortreffelijk  en het bezoek aan een tango salon ( Milonga ) onder begeleid door Esmeralda was geweldig.  Kortom een heel bijzondere trip.

Dit bericht werd geplaatst in Referenties en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s