Leer de tango dansen

Ontdek de tangowereld van Buenos Aires door zelf tango te dansen! 

Dit is de stad bij uitstek om de tango te leren. De tango ontstond begin deze eeuw door een melting pot van verschillende culturen die naar Argentinie kwamen met hoop op een betere toekomst. In de ‘conventillos’ (grote huizen met vele kleine kamers waar de immigranten samenwoonden) werd het gemis naar het thuisland gecombineerd met van het thuisland meegenomen muziekinstrumenten tot de passievolle ritmes van de tango en haar sensuele danspassen. In Buenos kan je nog steeds zeven dagen per week van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht tango dansen.

De tangolessen zijn op verschillende niveau’s van beginners tot gevorderden. Wij maken je wegwijs in Buenos Aires en brengen je naar de leukste dans studio’s, practica’s en milonga’s om tango te leren en te dansen.

Tango dansen is voor iedereen en er wordt door alle leeftijden gedanst. Je hoeft niet met een danspartner te komen. Je kunt alleen aan alle groepslessen meedoen en de privélessen zijn zowel voor mensen die alleen of samen les willen krijgen.

We brengen je naar de beste locaties om de klassieke stijl van tango te leren, oftewel de Milonguero stijl en de Tango Salon stijl. Daarnaast kennen we ook de leuke studios om de moderne Tango Nuevo stijl te leren. We geven graag goede tips waar je vervolgens het geleerde in de les in de praktijk kunt gaan oefenen.

Niet onbelangrijk we zijn zelf fanatieke tangodansers dus we kennen de tangowereld van Buenos Aires als geen ander en willen onze passie graag met jou delen!

Wil jij een of meerdere tangolessen in Buenos Aires volgen stuur ons dan een email of info@vamosargentinie.nl of kijk op onze website http://www.vamosargentinie.nl – buenos aires – tangolessen

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s