Kies voor Vamos Argentinie Reizen!

Lees hier waarom wij een beter reisbureau zijn dan een Nederlands reisbureau gevestigd in Nederland en waarom we veel leuker zijn dan andere reisbureau’s in Argentinië 😉

We kennen het Hollandse en het Argentijnse. We kennen de Argentijnse cultuur omdat we hier wonen en de Nederlandse cultuur omdat we in het kikkerlandje zijn opgegroeid. We weten dus hoe het voelt om vanuit Nederland naar het verre Argentinië af te reizen. We kunnen je daarom goed helpen met vragen beantwoorden bij de voorbereiding en tijdens jouw reis. We kennen ook de Argentijnse cultuur dus we weten ook wat het nodig heeft om jouw reis goed te laten verlopen.

Passie! Wij houden van Argentinië! We zijn avontuurlijke reizigers en we hebben een geweldig netwerk van leuke lokale bedrijven en organisaties die jouw hier een mooie tijd kunnen geven. We werken met de leukste Spaanse school in Buenos Aires, daar zijn we trots op. We hebben de leukste gidsen (wandeltocht Buenos Aires!) die je op sleeptouw neemt zoals een Porteño (een Argentijn geboren in BA) zijn stad verkent. Daar zijn we trots op! We zijn trots op de off-the-beaten track routes voor onze individuele rondreizen en dat we de leukste restaurants kennen die niet in de gidsen staan. Kortom, we kennen Argentinie goed en willen dat graag delen.

Maatwerk! De individuele rondreizen door Argentinië zijn origineel en volledig gemaakt op jouw wensen. Wil je graag langer of korter ergens blijven, geen probleem. Wil je graag een specifieke route volgen, wij maken hem voor jou concreet. Al jouw ideeen en suggesties nemen we in het reisvoorstel op… en we doen er graag nog een schepje creativiteit en passie bovenop om het de Wauw-factor te geven. We verdiepen ons graag in jouw rondreis zodat het precies aansluit bij wat jij graag wilt. Daar worden wij gelukkig van!

Aanspreekpunt. Je hebt een Nederlands aanspreekpunt in Argentinië mocht er iets verkeerd gaan. Wij wonen zelf in Buenos Aires en kunnen jou op locatie helpen mocht dat nodig zijn. Je staat er niet alleen voor als er tijdens de reis iets onverwachts misgaat. Een voorbeeld is een klant die helaas tijdens zijn reis ernstig ziek werd en terug naar Nederland moest voor behandeling. Deze klant kon niet goed communiceren en wij speelden een centrale rol tussen de klant, zijn familie in Nederland, de Nederlandse ambassade, zijn verzekeringsmaatschappij en het ziekenhuispersoneel in Buenos Aires voor een goede en snelle terugkeer. Wat fijn om dan een Nederlands aanspreekpunt te hebben die je goed verstaat en bijstaat.

Een team van specialisten! ‘Vamos Argentinië’ werkt nauw samen met een ontzettend leuk en goed reisbureau dat de lastig te verkrijgen ISO9000 kwaliteitsstandaard heeft. Dit reisbureau is van de argentijnse man van Esmeralda, die Vamos Argentinië runt, waardoor passie, kennis en ervaring gebundeld wordt om jou de mooiste, origineelste en best georganiseerde individuele rondreis te kunnen aanbieden. Achter Vamos Argentinië staat dus een team van nog eens 20 man die 24 uur voor jou klaarstaat. Expertise en betrouwbaarheid, daar staan we voor.

Daarnaast vinden we wat wij doen…. ontzettend leuk! En dat straalt van de reisvoorstellen af! Ben je nieuwsgierig vraag een reisvoorstel aan voor jouw reis naar Argentinië en beleef Argentinië op jouw manier!

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Argentinie, Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s