Referentie individuele rondreis argentinie: Familie Moors uit Belgie

Geschreven door Hugo Moors uit Belgie:

Voor onze 25 ste huwelijksverjaardag wilden we eens een echte reis maken. Na wat gepalaver kozen we voor Zuid-Amerika, op aanraden van collega’s werd het Argentinië. Bij het speuren op het internet kwamen we terecht bij Vamos Argentinië. Op de eerste mail kregen wij onmiddellijk antwoord, er werd wat heen en  weer gemaild en we gingen akkoord met het reisvoorstel.

Wij vertrokken zonder ook maar iets georganiseerd te hebben behalve de heen en terug reis. Het was dus bang afwachten of alles ok zou zijn. We kregen bij onze aankomst in Buenos Aires een uitstekende persoonlijke gids, daarna vertrokken we  voor een tweetal dagen naar El Calafate omdat de Perito Moreno gletsjer iets unieks is. Het was inderdaad adembenemend, maar onze vliegreis naar Salta kende vertraging vanwege de aswolk van een Chileense vulkaan.  Op dat moment kwam Vamos Argentinië ook ter hulp om de nodige schikkingen te treffen zodat we bij de eerstvolgende vlucht (2 dagen later) hebben kunnen boeken. Alles werd netjes opgeschoven. De streek rond Salta is prachtig, de overnachtingsplaatsen die voor ons gereserveerd waren, waren één voor één voltreffers. Ongelooflijk vriendelijke mensen. Hoewel we geen woord Spaans spreken, stonden  de Argentijnen steeds klaar om ons te helpen.

Het rondreizen met eigen vervoer was enig. Eigen tempo en het gaf een gevoel van vrijheid. Voor de laatste dagen vlogen we naar Iguazu. Daar kenden we een minder fraaie slaapgelegenheid met een iets minder vriendelijke manager. De boeking in het oorspronkelijke hotel ging niet door en tijdens de wintervakantie is de keuze beperkt. Vamos Argentinië zorgde ervoor dat we konden overnachten in een prachtig hotel in Brazilië. Voor het afsluiten van de reis was dit werkelijk een briljante plek. Voor ons was het aangenaam dat onze reisagent onze noden en wensen in het Nederlands kon aanhoren en oplossen. Vanuit Iguazu vertrokken wij met de (slaap)autocar richting Buenos Aires. In BA sloten wij de reis af in een mooie artsuite. De tips om te eten en af te stappen maakten de reis af. Op de plaatsen waar wij een probleem kenden, had Vamos Argentinië een plaatselijke relatie om ons op te vangen, echte reisbegeleiding dus.

Familie Moors

Dit bericht werd geplaatst in Referenties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s