Paardrijdexpeditie over het Andesgebergte

Rijd in zeven dagen dwars door het Andesgebergte van Argentinië naar Chili. Te paard rijd je langs een scala van indrukwekkende landschappen van open valleien tot steile bergpassen omringd door de eeuwige sneeuw van het Andesgebergte. De expeditie begint bij Mendoza waar je via Cerro Aconcagua het hooggebergte inrijdt, deze bergketen heeft de hoogste berg van Zuid-Amerika gelijk genaamd de Aconcagua.

Je volgt de oorspronkelijke route die San Martin in 1817 van Argentinië naar Peru reed om de onafhankelijk van Argentinië aan de Spanjaarden te verklaren. Deze route brengt je naar hoge bergpassen van 4500 meter boven zee niveau. De paarden zijn goed getrained om deze expeditie te ondernemen, ze zijn een mix van Argentijnse criollo en polo paarden. Onderweg overnacht je in tenten onder een inmense sterrenhemel en geniet je van goede maaltijden die geserveerd worden met Argentijnse en Chileense wijn.

De paardrijdexpeditie over het Andesgebergte wordt vanaf november tot en met maart gedaan op een aantal vaste vertrekdagen of als je in priveformatie wilt reizen op de vertekdatum van jouw voorkeur. De vaste vertrekdata voor seizoen 2011-2012 zijn op 14 december 2011, 15 januari 2012 en 2 februari 2012. Wil je meer weten stuur ons een email op info@vamosargentinie.nl of bekijk onze website http://www.vamosargentinie.nl.

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Argentinie en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s