Wijnproeven in Buenos Aires!

Argentinië staat bekend om haar goede wijnen en is de grootste wijnexporter van Zuid

Amerika. Daarom kent Argentinië vele goede bodega’s in verschillende delen van het land zoals Mendoza, La Rioja en Salta. Houd je van wijnen en wil je alles te weten komen over de Argentijnse wijnen ga dan op een vrije middag in Buenos Aires wijnproeven in Palermo.

Het wijnproeven bestaat uit het proeven van vijf wijnen. Normaalgesproken als je naar een bodega gaat om wijn te proeven proef je drie tot vijf wijnen van dezelfde bodega. Het interessante van deze wijnproef ervaring is dat je vijf unieke wijnen proeft. Iedere wijn komt van een andere bodega, regio en druifsoort. Er wordt van veel verschillende bodega’s gebruik gemaakt zowel de gerenomeerde bodega als wel de kleinschalige boutique bodega. De wijnen worden gepaard met op smaak bijpassende argentijnse hapjes. Als je een specifieke wijn interesse hebt in een bepaalde regio en of druifsoort dan kunnen we het wijproeven custom-made voor je maken.

Het wijnproeven wordt gehouden in een mooie bar-lounge in Palermo en begint om 3 uur ’s middags of om 6 uur ’s middags. Het wijnproeven duurt tussen de anderhalf en twee uur. Wil je na het wijnproeven graag een geproefde wijn mee naar huis nemen dan kan je deze ter plaatse kopen, zo geniet je op een zomerse avond nog eens extra na van deze bijzondere wijn ervaring.

Wil jij wijn proeven in Buenos Aires kijk dan op onze website voor meer informatie: http://www.vamosargentinie.nl

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s