Referentie Individuele rondreis: Wendy Colsters uit Middelbeers

Geschreven door Wendy Colsters: “Wow! We komen net terug van een super vakantie in Argentinië. We hadden ‘slechts’ 2 weken en 4 dagen de tijd om dit immens grote en diverse land te bezoeken en wilden daarnaast ook nog een beetje binnen het vooraf gestelde budget blijven. We hadden niet durven hopen dat dit zo goed uit zou pakken! En dat hebben we voor een groot deel te danken aan de creativiteit, kennis en organisatie van Vamos Argentinie.

Onze reis liep van Buenos Aires, naar Ushuaia, vervolgens naar El Calafate en El Chalten, om af te sluiten in Iguazu. We werden voor en tijdens onze reis steeds weer verrast en nog enthousiaster gemaakt met nieuwe ideeën voor excursies, leuke eettentjes en ‘places to be’ en de hostels waren stuk voor stuk prima.

De eerste dag in Buenos Aires hebben we ontzettend genoten van de Walking Tour, onder leiding van een sympathieke gids met ontzettend veel kennis, die hij op een leuke manier over kon brengen. Handig was dat we meteen ingeleid werden in het Argentijnse leven en de overige dagen optimaal gebruik konden maken van onze opgedane ervaringen.

De natuurwonderen als de Perito Moreno en de watervallen van Iguazu (zowel vanaf de Argentijnse als de Braziliaanse kant) waren zeker de moeite waard! Op eigen gelegenheid de bergtoppen in El Chalten beklimmen was een enorme uitdaging. Het uitzicht vanaf boven maakte de krachtinspanningen in één klap goed. De foto’s en filmpjes die we mee naar huis hebben genomen, laten maar half zien wat een fijne tijd we gehad hebben…”

Dit bericht werd geplaatst in Referenties en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s