Referentie nederlandstalige city tour Buenos Aires: Herbert Braun

Geschreven door Herbert Braun:

“Ons verblijf in Argentinië was kort maar krachtig. Wij kwamen uit Chili en waren 3 weken op cruise geweest. Op weg naar huis hadden wij bedacht een “ dagje “ Buenos Aires. Al eerder waren wij, Teuntje en Herbert, Buenos Aires bezocht en vrijwel alle high lights van de stad gezien. Voor onze vrienden die met ons mee reisden was Buenos Aires de eerste keer. Probleem was dat bij een algemene stads toer meestal Spaans of Engels wordt gesproken. Voor ons geen probleem maar wel voor onze vrienden die de andere talen ook niet goed beheersen. Dus op internet gezocht en uiteindelijk bij Vamos Argentinie terecht gekomen voor een Nederlands talige gids. Wat een goede keuze !

Al snel waren wij het eens over een dag programma. Leuk en betaalbaar. Wij werden rond geleid door een sappige Vlaamse , Joke die al tien jaar in Buenos Aires woonde. We hebben een heerlijke dag met haar gehad. Joke was bijzonder aardig en kundig . Daarnaast hebben wij erg gezellig met haar geluncht in de wijk Santelmo.
Een aanbeveling voor Vamos Argentina is zeer op zijn plaats en zouden wij weer terug keren in Argentinië dan maken wij zeker weer  gebruik van hun begeleiding.”

Dit bericht werd geplaatst in Referenties en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s