Referentie bouwsteen El Calafate: An Bastiaens

Geschreven door An Bastiaens:

“Adembenemend Patagonië. Patagonië is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt als je met kinderen reist, maar het kan!

Dat bewezen wij in december 2011, toen we na vier maanden in Buenos Aires te werken en te wonen, de stadsdrukte ontvluchtten met onze drie kinderen (5 jaar, 4 jaar en 1.5 jaar). Op naar de natuur, in volle zomer… Het werd een geweldige trip: zonlicht tot bijna 23u ’s avonds, kerst vieren in een gezellige hosteria met uitzicht op het wondermooie Lago Argentina, en natuurlijk de uitstappen naar de gletsjers in de buurt. In 1 woord: adembenemend! Geconfronteerd met de natuur in zijn volle kracht (het geluid van krakend ijs zit voor altijd in ons hoofd!), daar met zijn vijven staan, dat gevoel is onbeschrijflijk. We hebben al heel wat plekken op de wereld gezien, maar Perito Moreno staat voor ons met stip op één van de mooiste plaatsen ter wereld.

Dankzij Vamos Argentinie was de trip helemaal af: de hosteria is een hele leuke plek om te verblijven, weg van de drukte van El Calafate en vlakbij het meer waar de speelduinen mooi meegenomen waren voor de kids. De uitstappen (boottocht ‘Todos glaciares’ en trektocht ‘Perito Moreno’) waren goed georganiseerd, én kindvriendelijk. Het is nu al éénvan onze mooiste herinneringen uit ons grote avontuur aan de andere kant van de bol, dat nog tot juni 2012 mag duren.”

Dit bericht werd geplaatst in Referenties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s