Referentie individuele rondreis: Caroline Jans uit Zoersel

Geschreven door Carloline Jans:

“We zijn goed en wel teruggekomen van Argentinië. Het was een top vakantie, en dit mede door alle toffe adressen en belangrijke tips van Vamos Argentinie, dus hartelijk bedankt! Om een korte samenvatting te geven:

Buenos Aires: de gids van de walking city tour was top en de prive tangoles en tangoshow waren helemaal geweldig.

Iguazu: de accommodatie was voor ons een toplocatie net buiten de stad en zullen we aan iedereen aanraden!

Mendoza: iets te kort, maar een prachtig hotelletje

Bariloche: de bus ernaartoe was super, de beste bus en als ik zou terugkeren, neem ik zeker vaker de bus, gezien de prijs en het comfort; ook een leuke hosteria, het weer was er zeer regenachtig, maar we hebben wel genoten van de mooie uitzichten tijdens een wandeling langs meren en Tonador, en ook de kajaktocht in de gietende regen was een ervaring om nooit meer te vergeten.

Peninsula Valdes: de hosteria was ook zeer leuk, evenals het zelf ontdekken van het schiereiland. Gaiman: de accommodatie was even moeilijk te vinden en we hadden er een zeer kort verblijf, wat we jammer vonden, want de verwelkoming was dik in orde.

El Calafate: de toplocatie van de vakantie (samen met Puerto Iguazu), de hosteria is prachtig en zoals voor alle andere hotelletjes houden we ervan buiten het centrum te verblijven zodat we telkens onze wandeling hebben, ook de dagtochten waren perfect.

El Chalten: we hebben een zeer uitdagende wandeling naar Fitz Roy gemaakt, we waren zeer tevreden van het verblijf en het gezellige dorp.

Ushuaia: een zeer groot appartement voor ons tweetjes, wat wel eens leuk was, het onthaal was misschien wel het koelste van allemaal, leuk om er geweest te zijn, maar geen unieke plekken ontdekt, wat wel het geval was op andere plaatsen.

Over de hele lijn zijn we alle twee enorm aangenaam verrast door de ongelooflijk vriendelijke Argentijnen! De vluchten zijn allemaal goed verlopen, we verkiezen Aerolineas Argentina boven LAN. Maar we zouden zeker meer nachtbussen nemen de volgende keer. We waren ook zeer blij met de bus naar en van Bariloche, want de vluchten waren steeds afgelast door de aswolk, dus bedankt voor dit advies!

We moeten wel nog eens teruggaan om ook de andere delen te leren kennen, want volgens mij zit Argentinië nog vol pracht!”

 

Dit bericht werd geplaatst in Referenties en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s