Referentie Individuele Rondreizen: Familie Haccou-Schoemaker uit Rhenen

Geschreven door Familie Haccou-Schoemaker uit Rhenen:

“Omdat onze dochter Katrijn voor een highschool jaar in Argentinië verblijft, hadden wij het idee opgevat om daar, halverwege haar jaar, met ons gezin (5 personen) op vakantie te gaan. De site van Vamos Argentinie sprak ons meteen aan. We hadden 2 weken de tijd en wilden deze optimaal benutten. Wij wilden zien waar Katrijn verblijft en wij wilden heel graag wat meer van Argentinie zien. Samen met Esmeralda van Vamos Argentinie hebben we een prachtige reis uitgestippeld.

Eerst zijn we naar de gastfamilies van Katrijn in Casilda en Arrequito gegaan. We zijn daar heel gastvrij ontvangen en hebben kunnen proeven aan het Argentijnse familieleven met heerlijke asado’s.

We zijn naar “het einde van de wereld”, de zuidelijkste stad van de wereld, Ushuaia, gereisd en hebben daar over het beaglekanaal gevaren tussen de uitlopers van het Andesgebergte en we hebben pinguïns gezien. Prachtig. Ook zijn we naar El Calafate gegaan waar enorme gletjers te bewonderen zijn, schitterend om te zien. Daar hebben we tevens een dagtrip naar een estancia gemaakt. Heel indrukwekkend. De laatste 5 dagen hebben we doorgebracht in Buenos Aires.

Alle accommodaties, binnenlandse bus- en vliegtuigreizen, transfers en dagtrips waren geboekt door Vamos Argentinie. Alles klopte en was tot in de puntjes verzorgd. We hebben veel nuttige en leuke extra tips gekregen en telkens als we vragen hadden, vooraf en tijdens de reis, was Esmeralda bereikbaar om deze te beantwoorden. De accommodaties waren allemaal heel goed verzorgd en heel leuk. We hebben een geweldige tijd gehad en vinden de reisorganisatie Vamos Argentinie een echte aanrader! Heel hartelijk dank namens familie Haccou-Schoemaker uit Rhenen.”

Dit bericht werd geplaatst in Referenties en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s