Referentie Individuele Rondreis: Maria van der Velden uit Brussel

Geschreven door Maria van der Velden uit Brussel (huwelijksreis):

“Vamos Argentinie had een leuk en gevarieerd programma voor ons in elkaar gezet, waarmee we op allerlei mooie locaties zijn geweest met prima hotels. We bewaren hele goede herinneringen aan de reis en hopen ooit nog een keer naar Argentinië te gaan om ook nog andere delen te zien. Mocht het zover zijn, dan weten we Vamos Argentinie te vinden.

Het hotel in Cordoba was top! De auto-verhuur is prima verlopen naar La Cumbre met prachtige uitzichten. De busreis eerste klas was super. We hebben heerlijk kunnen slapen in de bus. De Iguazu-watervallen waren prachtig en het was goed om eerst de Braziliaanse kant en dan de Argentijnse kant te doen. De gids voor de Braziliaanse kant deed het op een hele leuke manier. De mini-trekking op de gletsjer vonden we allebei een topmoment. Het varen tussen de gletsjers vonden we leuk, maar minder indrukwekkend dan het wandelen op de gletsjer. In El Chalten zijn we nog gaan paardrijden, zonder enige rij-ervaring. Was ook een leuke ervaring. In Buenos Aires hebben we veel mooie en leuke dingen gezien. Een rondleiding in Theatro Colon was een hoogtepunt. De walking city tour viel ons een beetje tegen. De gidsen waren wel heel vriendelijk, dus hebben we zeker een leuke dag gehad, maar ze vertelden niet zoveel verhalen, bijvoorbeeld over de geschiedenis van Argentinië of Buenos Aires, als we hadden gehoopt. Op de begraafplaats hadden ze overigens wel een aantal leuke anekdotes. De beide Boutique hotels hadden met een fles wijn aandacht besteed aan onze huwelijksreis, wat we heel leuk vonden.

Dank voor de goede organisatie. De reis is heel goed bevallen: mooi land, vriendelijke en behulpzame mensen. Mochten we van andere mensen horen dat ze Argentinië plannen hebben, dan zou ik hen zeker aanraden om met Vamos Argentinie contact op te nemen.”

 

Dit bericht werd geplaatst in Referenties en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s