Copa America 2011 in Argentinie dit jaar!

Ga naar Copa America 2011 in Argentinie!

Hieronder vind je losse kaarten voor de wedstrijden die Argentinie speelt, voetbalreizen die een specifiek land volgen zoals alle wedstrijden van Colombia of alle wedstrijden van Brazilie, en een voetbalreis naar alle vier de wedstrijden van de semi finale en finale van de Copa America 2011.

Wedstrijdkaarten voor Argentinie

De eerste wedstrijd die Argentinie speelt is op 1 Juli 2011 tegen Bolivia in de stad La Plata. Wij organiseren een arrangement van 30 juni tot 2 juli bestaande uit goede zitplaatsen voor de wedstrijd, twee overnachtingen voor 30 juni en 1 juli, alle transfers tussen Buenos Aires en La Plata en de transfers tussen hotel en stadion. De prijs per persoon op basis van twee personen is 477 USD.

De tweede wedstrijd die Argentinie speelt is op 6 juli 2011 tegen Colombia in de stad Santa Fe.  Wij organiseren een arrangement van  5 juli tot 7  juli bestaande uit goede zitplaatsen voor de wedstrijd, twee overnachtingen voor 5 juli en 6 juli, alle transfers tussen Buenos Aires en Santa Fe en de transfers tussen hotel en stadion. De prijs per persoon op basis van twee personen is 559 USD.

De derde wedstrijd die Argentinie speelt is op 11 juli 2011 tegen Japan in de stad Cordoba. Wij organiseren een arrangement van  10 juli tot 12  juli bestaande uit goede zitplaatsen voor de wedstrijd, twee overnachtingen voor 10 juli en 12 juli, alle transfers tussen Buenos Aires en Cordoba en de transfers tussen hotel en stadion. De prijs per persoon op basis van twee personen is 477 USD.

Volg een land in de Copa America!

Je kunt voor alle landen een arrangement van ongeveer 12 dagen bij ons kopen. Heb je specifieke interesse in een bepaald land, laat het ons weten. Hier staat een voetbalreis beschreven die alle wedstrijden van Brasilie in de Copa America volgt.

Brasilie speelt de eerste drie wedstrijden op 3 Juli 2011 tegen Venezuela, 9 juli 2011 tegen Paraguay en 13 Juli 2011 tegen Ecuador in respectievelijk La Plata, Cordoba en La Plata. Wij organiseren een arrangement van 2 juli tot 14 juli bestaande uit alle overnachtingen, een city tour en tango show met diner in Buenos Aires en een city tour in Cordoba, alle transfers tussen Buenos Aires, La Plata en Cordoba, transfers van en naar internationaal vliegveld en alle transfers tussen hotels naar stadions. De prijs per persoon op basis van twee personen is 2359 USD.

Colombia speelt de eerste drie wedstrijden op 2 juli 2011 tegen Japan, 6 juli 2011 tegen Colombia en 10 juli tegen Bolivia in respectievelijk Jujuy, Santa Fe en Santa Fe. Wij organiseren een arrangement van 1 juli tot 11 juli bestaande uit alle overnachtingen, een city tour en tango show met diner in Buenos Aires, alle transfers tussen Buenos Aires, Jujuy en Santa Fe, transfers van en naar internationaal vliegveld en alle transfers tussen hotels naar stadions. De prijs per persoon op basis van twee personen is 3402 USD.

Volg de halve finale en finale van de Copa America!

De halve finale wordt gespeeld op 19 juli 2011, 20 juli 2011 en 23 juli 2011 en de finale wordt gespeeld op 24 juli 2011 in respectievelijk La Plata, Mendoza, La Plata en in Buenos Aires. Wij organiseren een arrangement van  18 juli tot 25 juli bestaande uit alle overnachtingen (vier in Buenos Aires en drie in Mendoza), een city tour en tango show met diner in Buenos Aires, alle transfers tussen Buenos Aires, La Plata en Mendoza, transfers van en naar internationaal vliegveld en alle transfers tussen hotels naar stadions. De prijs per persoon op basis van twee personen is 1762 USD.

Wil jij naar de Copa America 2011 in Argentinie, stuur ons een email op info@vamosargentinie.nl

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s