De beste steak van Buenos Aires

Je bent een paar dagen in Buenos Aires en je wilt een ding zeker gedaan hebben… en dat is een enorm grote overheerlijk argentijnse steak proeven! Waar moet je heen?

Er zijn veel goede parrillas maar een van de beste parrilla restaurants van Buenos Aires is La Cabrera in de wijk Palermo. Het is altijd druk dus wees voorbereid om een half uur buiten op het terras te wachten. Eenmaal binnen is het de wachttijd drie dubbel waard. De bediening is attent en ontzettend vriendelijk. De menukaart.. geweldig! Je kunt veel verschillende vlees ‘cuts’ bestellen maar de beste cut en tevens een specialiteit van het huis is de ‘Ojo de Bife’. Ojo de Bife is het beste stukje van de koe, tender gegrilled op de parrilla. Er is een goede wijnkaart daarop kan je bijvoorbeeld de heerlijke Malbec wijn van Salentein vinden. Salentein is een sjieke bodega in de regio van Mendoza die beheert wordt door Nederlanders.

Wij Nederlanders houden niet alleen van goed eten maar ook van een betaalbaar eten. La Cabrera is voor argentijnse begrippen zeker geen goedkoop restaurant maar voor de vroege vogels hebben ze een happy hour van 19.00 tot 20.30 ingesteld. De argentijnen eten zelf pas rond een uur of tien maar als Nederlander waardeer je wellicht een ‘vroeg’ diner rond zeven uur ’s avonds en dan krijg je de hele rekening met 50% korting! Wees niet bang dat je dan in een leeg restaurant zit want ook met happy hour zit La Cabrera al aardig vol!

Dit bericht werd geplaatst in Reisactiviteiten in Buenos Aires en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s